Κερδίστε με τις καθημερινές σας αγορές!

Ο Ασφαλιστικός Γονέας, σας προσφέρεται αποκλειστικά από την Allianz και είναι ένα πρόγραμμα χωρίς κόστος για εσάς, άμεσα συνδεδεμένο με την πιο συνηθισμένη σας πράξη, τις καθημερινές σας αγορές.


Πως λειτουργεί:
>
Ψωνίστε στα supermarket (Σκλαβενίτης, Μασούτης, Market In) ή γεμίστε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας (EKO, BP, Revoil) ή κάνετε νέα σύνδεση κινητής τηλεφωνίας (Vodafone) ή κάνετε αγορές σε διάφορα είδη από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (Πλαίσιο, Sephora, Notos, Avis, Pet City, κα.).
> Πληρώστε στο ταμείο με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.
> Δώστε την κάρτα Ασφαλιστικός Γονέας για ενημέρωση των Ευρώ που συγκεντρώσατε.
> Η αγορά σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!

Με την αξία των αγορών που κάνετε, εξασφαλίζονται στην οικογένεια σας δωρεάν αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, σε περίπτωση που δεν θα μπορείτε να είστε πλέον κοντά της λόγω ατυχήματος.

Ο Ασφαλιστικός Γονέας σας παρέχει κάτι ακόμα:

Τα ευρώ που συγκεντρώνετε μειώνουν αντίστοιχα τα ασφάλιστρα στην ανανέωση κάθε υπάρχοντος ή μελλοντικού σας ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη. 
Άρα όσο περισσότερο ψωνίζετε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, τόσο μεγαλύτερη η προστασία της οικογένειας σας και η μείωση στα ασφάλιστρά σας.

Δείτε παρακάτω τα ευρώ που συγκεντρώνετε βάσει των μηνιαίων αγορών σας.

Ενδεικτικό Παράδειγμα


*μέσο ποσοστό επιστροφής ανά κατηγορία και πλήθος καταστημάτων.

Δηλαδή, εξασφαλίζετε μείωση 168€ στα ασφάλιστρα σας και 12.600€ για τα καθημερινά ψώνια της οικογένειας σας.


Σημείωση: Οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις, τα καταστήματα και τα ποσοστά επιστροφής ασφαλίστρων ανά επιχείρηση, ενδεχομένως υπόκεινται σε αλλαγές και ανανεώνονται τακτικά. Για την εγκυρότερη ενημέρωσή σας, συμβουλεύεστε πάντα το site & app του Προγράμματος. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάρτα Ασφαλιστικός Γονέας για πληρωμή με μετρητά ή κάρτα (εξαιρούνται οι δωροεπιταγές και διατακτικές).
Πως μπορώ να αποκτήσω δωρεάν τον Ασφαλιστικό Γονέα:
> Μέσω του app ή
> Συμπληρώστε online τα στοιχεία σας ή 

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας ή 
> Καλέστε μας στο 210 81 19 690.


Πως ενημερώνομαι για τα ευρώ που έχω συγκεντρώσει:
Κατεβάστε το app του Ασφαλιστικού Γονέα για να έχετε άμεση πρόσβαση στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και να ενημερώνεστε για τα ποσά που έχετε συγκεντρώσει για δωρεάν αγορές και επιστροφή ασφαλίστρων.


Πως μπορώ να ενημερωθώ αναλυτικά για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τα ποσοστά επιστροφής:
Για να δείτε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τα ποσοστά επιστροφής τους, πατήστε εδώ.


  • Send to friend